Barlangok Éjszakája

Meglepetésekkel várunk üzletünkben június 25-én péntek este
[ BARLANGOK ÉJSZAKÁJA ]

Barlangok éjszakája a Mézbarlangban | Barlangok éjszakája a Gyöngybarlangban

Játékos vetélkedő a Barlangok között garantált ajándékért, meglepetések minden vásárlónak, ingyenes holisztikus tanácsadás és sok-sok geológiai érdekesség az ásványokról: ez vár Rád június 25-én 16-22 óra között a Gyöngybarlang újpesti üzletében. Ne csinálj más programot erre a péntek estére, gyere el hozzánk Budapestre, a Templom utca 1-be, várunk szeretettel!

Minden vásárlót megajándékozunk a Barlangok éjszakáján!

Vásárlásod összegétől függően ajándékot választhatsz magadnak, ha június 25-én pénteken 16-22 óra között ellátogatsz a Gyöngybarlang újpesti üzletébe. Mutatjuk, hogy miket:

  • 3.000 Ft alatt egy valódi ásvány marokkő lesz a jutalmad (egy kosárnyi csodaszép darabot tettünk félre, ezek közül kiválaszthatsz egyet);

  • 3.001-7.000 Ft közötti vásárláskor választhatsz egy zsákbamacskát, ami kb. 1.500 - 1.800 Ft értékben rejt ásványos-gyöngyös meglepetéseket; 

  • 7.001-15.000 Ft között tülltasakos ásvány-ajándékékcsomagok 
    közül választhatsz egy kedvedre valót, kb. 3.900 - 4.200 Ft értékben; 

  • 15.001 Ft felett bármennyi terméket összeválogathatsz magadnak az üzlet teljes kínálatából 6.000 Ft összértékben!

Tudtad, hogy a Gyöngybarlangban 100%, hogy minden eredeti? Sőt, mindent tudunk az ásványok testi-lelki hatásairól is!

A Gyöngybarlang azon nagyon kevés hazai ásványüzlet egyike, amelyik tényleges geológus szakértői háttérrel rendelkezik. 25 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött rendületlenül hiszünk abban, hogy vevőink akkor lesznek igazán elégedettek, ha biztosak lehetnek benne, hogy az adott ásvány, amit nálunk megvásárolnak, nem hamisítvány.

Mert csak egy valódi ásványból készülhet valódi ékszer - és csak egy valódi ásványnak lehet valódi hatása. És a Gyöngybarlangban csakis ilyenekkel találkozhatsz. Győződj meg róla a saját szemeddel június 25-én pénteken este, szeretettel várunk! A Barlangok éjszakáján az ásványok testi-lelki hatásaival kapcsolatos kérdéseidet is bátran felteheted Trepinszkiné T. Ági holisztikus tanácsadó kolléganőnknek, valamint "ásványászunk", Orosz Imre okleveles geológus szakértőnk is készséggel válaszol minden természettudományos kérdésre a kőzetek, ásványok és igazgyöngyök csodálatos világával kapcsolatban.

Játékos vetélkedő a "barlangok között" garantált ajándékért

Barlangnak a Föld szilárd kérgében természetes úton létrejött, 2 méternél nagyobb, ember által járható üregeket nevezzük. És még két üzletet is: a Gyöngybarlangot és a Mézbarlangot. Ez utóbbiban is nagyszerű akció vár rád a Barlangok Éjszakáján, mindössze 5 perc sétára az ásványbolttól. És amíg átsétálsz egyik barlangból a másikba, egy szuper játékos vetélkedőn is részt vehetsz: mindössze 9 kérdésre kell helyesen felelned és garantált ajándék Vár Rád a Mézbarlangban:

  1. Átadunk Neked a Gyöngybarlangban egy játékos kérdőívet kilenc furfangos kérdéssel, és egy lezárt segédletet, mely hasznos támpontokat rejt a feladványokhoz;

  2. Mindegyik kérdésre útközben találsz majd választ, miközben kényelmesen átsétálsz a Gyöngybarlangból a Mézbarlangba;

  3. Ha végképp elakadnál valamelyik kérdésnél, akkor természetesen útközben felnyithatod a segédletet, ami praktikus útmutatásokat rejt a megfejtésekhez;

  4. Miután megérkeztél partnerüzletünkbe, a Mézbarlangba, nincs más teendőd, mint a kérdőívet átadni, és az ottani kollégáink ellenőrzik válaszaidat.


Ha legalább 7 helyes megfejtésed van, valamint nem használtad fel a segédletet, akkor garantált meglepetés-ajándékban lesz részed. Hogy mi lesz az, azt nem áruljuk el, de ha szereted mézet és a méheket, akkor biztosan tetszeni fognak az összeállított ajándékcsomagok. Ha 7-nél kevesebb jó választ adsz és/vagy felnyitottad a segédletet, akkor pedig vígaszdíjban részesülsz! A lényeg, hogy mindenki kap valamit, aki végigcsinálja a játékot.

Társüzletünk, a Mézbarlang Barlangok éjszakája programját itt találod »

A vásárlás mellé járó ajándékokra vonatkozó akció csak az üzletben történő személyes vásárlásokra érvényes (a webáruházas megrendelések átvételére nem) 2021.06.25-én 16:00-22:00 között a Gyöngybarlang újpesti üzletében, címünk: 1041 Budapest, Templom utca 1. A játékos vetélkedő teljesítéséhez a Gyöngybarlangból át kell sétálni a Mézbarlangba. A program védettségi igazolvány nélkül is látogatható!