Marokkő csomag hölgyeknek, ingyenes szállítással

Marokkő csomag hölgyeknek, ingyenes szállítással
Marokkő csomag hölgyeknek, ingyenes szállítással
Marokkő csomag hölgyeknek, ingyenes szállítással
Marokkő csomag hölgyeknek, ingyenes szállítással
Marokkő csomag hölgyeknek, ingyenes szállítással
Marokkő csomag hölgyeknek, ingyenes szállítással

A női marokkő csomagot a következő harmonikus és egymást erősítő valódi ásványokból állítottuk össze: ametiszt, barna jáspis, faachát, piros jáspis, rózsakvarc.

1 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Marokkő csomag 5 féle valódi ásvánnyal hölgyeknek, elegáns tülltasakban, ingyenes szállítással

A csomagban lévő marokkövek egyedi darabok, így színben és formában kissé eltérhetnek a képen látottaktól.

A női marokkő-csomagban lévő ásványokról bővebben:

ACHÁT (FAACHÁT)

Az achát közismerten „védő” és szerencsehozó kő. Segíti a logikus-racionális gondolkozást, a befelé fordulást és a magunkba nézést. Védelmet és biztonságot közvetít, feloldva a belső feszültséget, és stabilizál a külső befolyásokkal szemben. Nyugodt szemlélődő hozzáállást hoz, saját dolgaink összeszedett, fókuszált ráncba szedését segíti elő. Megszabadít a szellemi láncoktól és blokkoktól. Az achát ásvány hosszas tétovázás vagy tépelődés után is új kezdeményezőkészséghez segít hozzá. Ihltet ad, és bármikor, bármilyen körülmények között hozzásegít az újrakezdéshez. Segíti feloldani a legmélyebben gyökerező félelmeinket is, erősíti a reményt és a bizakodást, megnyugvást és békességet hoz a léleknek. Segíti a kommunikációs készség fejlesztésében, a bonyolult tényállások felfogásában és megértésében. Az achát fokozza a tudatosságot és felerősíti a természet szeretetét. Az achát a születést és a szülést elősegítő kő: támogatja a szülésznők munkáját, enyhíti a fájdalmat és komplikációmentes szüléshez segít. Testileg az achát jó hatással van a bőr-szövetrétegekből álló szervekre. Pl. kötőhártya-gyulladás, gyomorbaj és fekély, hólyag és bélgyulladás, méh megbetegedéseinek gyógyítása esetén. Véd a méh előre eséstől és elősegíti a méh regenerációját szülés után. Serkenti az emésztést és a kiválasztást, javítja az ereket és a szöveteket. Bőrbetegségek esetén is segíthet. Auránkat és az energiatestünket egyenlíti ki. Serkenti a regenerációt és a növekedést, valóban védve ezáltal a várandós anyát és gyermekét is. Minden esetben érdemes a bőrrel közvetlenül érintkezve hordani vagy különböző testtájékra felhelyezni.

 

AMETISZT

Az ametiszt kitartó szellemi éberséget ad. Erősíti az ítélőképességet és az igazságérzetet. Munkában segíti a koncentrációt. Meditációban segít leállítani a belső dialógust, segít magunkba mélyedni, megtalálni a belső békét és az önvalónkban lakozó bölcsességet. Bánat és szomorúság estén segít a veszteségek feldolgozásában. Az ametiszt ébren ihlet, és serkenti az intuíciót. Testileg használva az ametiszt fájdalomcsillapitóként és feszültségoldóként hat. Sérülések, zúzódásók, duzzanatok esetén is használatos. Gyógyítja minden ektodermából kifejlődött szerv betegségét, így hatékonyan alkalmazható idegi panaszok, tüdő és légúti megbetegedés, bőrproblémák (furunkulusok), gyomorpanaszok esetén egyaránt. Függőként vagy testel érintkezve érdemes viselni. Álmok kitisztításához elég a párnánk alá helyezni.

JÁSPIS (BARNA JÁSPIS, PIROS JÁSPIS)

- A Gondoskodó-

A jáspis arra emlékezteti az embert, hogy segítsük egymást. Összhangba hozza a csakrákat, megkönnyíti a sámáni utazásokat és az álmok visszaidézését. Egyensúlyban tartja a jin és a jang energiákat, egységben tartja a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet az univerzummal. Serkenti a képzeletet és segít az ötleteket tettekké átalakítani. A piros jáspist az önszeretet helyreállítása, a vérképzés támogatása, a düh csillapítása, az emésztés, és a bélhelyreállítás esetén is sikeresen alkalmazhatjuk. Akaraterőnket is növelhetjük segítségével. Mentálisan segíti a gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. A piros jáspis a keringést és az energiaáramlást is serkenti, valamint fokozza a környezeti terhelésekkel (kosz, méreg, sugárzás) szembeni ellenállóképességet.

RÓZSAKVARC

A szeretet, szerelem, és a termékenység köve. Gyengéddé, de határozottá tesz. Segít minden szinten megtisztítani és megnyitni szívünket. Megteremti a jótékony környezet iránti igényünket. Fokozza az önmagunk iránti szeretetet, megerősíti a szívet, a szeretőkészséget, a romantika iránti érzéket és vágyat. Rózsakvarc használatával megszabadulhatunk az aggodalmaktól. Segíti a figyelmünket az elemi igényeink beteljesítésére irányítani. Tudatosít, hogy a gyengédség és a finomság legyőzi az erőt és a keménységet. Kibékít önmagunkkal, feltárja előttünk az önszeretetlenséget, a félelmeket, bűntudatot, az önmagunkban való csalódás mikéntjét. Ezen folyamaton gyengéden átvezet, segít elhárítani az akadályokat, kioldozni a félelmeket és a bűntudatot, és eljutni a megbocsájtáshoz. A megbocsájtásban felfakasztja a szeretetünket, önszeretet áradását, a könnyeket, melyek tisztára mossák lelkünket. A rózsakvarc testileg javíthatja a szöveteink véráramlását. Erősiti a szívet és a nemi szerveket, segít a szexuális nehézségek esetén és fokozhatja a termékenységet. Enyhíti a depressziót.

Adatok
Szín
többszínű
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
marokkő
Forma
szabálytalan
Cikkszám
gmznoics
A vásárlás után járó pontérték
40 Ft