Női marokkő csomag

Női marokkő csomag
Női marokkő csomag
Női marokkő csomag
Női marokkő csomag
Női marokkő csomag
Női marokkő csomag

A női marokkő csomagot a következő harmonikus és egymást erősítő valódi ásványokból állítottuk össze: ametiszt, hegyikristály, karneol, piros tigrisszem, rózsakvarc.

1 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Marokkő csomag 5 féle valódi ásvánnyal hölgyeknek, elegáns tülltasakban, ingyenes szállítással

A csomagban lévő marokkövek egyedi darabok, így színben és formában kissé eltérhetnek a képen látottaktól.

A női marokkő-csomagban lévő ásványokról bővebben:

AMETISZT

- A Szellemi Éberség Köve -

Erősíti az ítélőképességet, és az igazságérzetet. Munkában segíti a koncentrációt. Meditációban segít leállítani a belső dialógust, segít magunkba mélyedni, megtalálni a belső békét és az önvalónkban lakozó bölcsességet. Bánat és szomorúság estén, segít a veszteségek feldolgozásában. Az ametiszt ébren ihlet és serkenti az intuíciót. Az ametiszt fájdalomcsillapitóként és feszültségoldóként hat. Sérülések, zúzódásók, duzzanatok esetén is használatos. Gyógyítja minden ektodermából kifejlődött szerv betegségét, így hatékonyan alkalmazható idegi panaszok, tüdő és légúti megbetegedés, bőrproblémák (furunkulusok), gyomorpanaszok esetén egyaránt. Függőként vagy testel érintkezve érdemes viselni. Álmok kitisztításához elég a párnánk alá helyezni.

HEGYIKRISTÁLY

- A Megerősítő Kő -

A hegyikristály megtisztít, erősíti a semlegességet, javítja ezáltal a megértést és a tudatos észlelést. Elősegíti a belső lényünknek leginkább megfelelő fejlődést. A hegyikristály segít a problémák egyszerű megoldásában és az elveszettnek hitt adottságok újbóli feltárásában. Segíti az önismeretet. A hegyikristály új életet önt a hideg, érzéketlen, béna és zsibbadt tagokba. Összehangolja a két agyféltekét. Megerősíti az idegeket serkenti a mirigyek működését. Csillapítja a lázat, apasztja duzzanatot, enyhíti a fájdalmat, a rosszullétet és a hasmenést.

KARNEOL

- A Gondoskodó -

A jáspis arra emlékezteti az embert, hogy segítsük egymást. Összhangba hozza a csakrákat, megkönnyíti a sámáni utazásokat és az álmok visszaidézését. Egyensúlyban tartja a jin és a jang energiákat, egységben tartja a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet az univerzummal. Serkenti a képzeletet és segít az ötleteket tettekké átalakítani. A piros jáspist az önszeretet helyreállítása, a vérképzés támogatása, a düh csillapítása, az emésztés, és a bélhelyreállítás esetén is sikeresen alkalmazhatjuk. Akaraterőnket is növelhetjük segítségével. Mentálisan segíti a gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. A piros jáspis a keringést és az energiaáramlást is serkenti, valamint fokozza a környezeti terhelésekkel (kosz, méreg, sugárzás) szembeni ellenállóképességet.

PIROS TIGRISSZEM

- Védő Kő -

A tigrisszem a megemésztés köve. Segítségével megérthetjük, mik azok a problémák, amelyek blokkot okoznak az életünkben. Támogat, hogy a nehéz helyzetekben is pozitívak, optimisták maradjunk. Segít a tervezésben, a továbbhaladásban, az álmaink megvalósításában. Erősíti az intuíciós képességeinket. A tigrisszem segít távolságot tartani a kívülről beözönlő benyomásoktól, mérsékelve így egyben a hangulatváltozások és a stresszhelyzetek általi befolyásolhatóságunkat is. A tigrisszem fájdalomcsillapító kristály, az energiaáramlást gátolja, ezáltal csökkenti az idegi eredetű fájdalmakat. Savakra érzékeny. Ne viseljük egy hétnél hosszabb ideig, mert tartós viselése esetén akadályozza az energiaáramlást a testben.

RÓZSAKVARC

- Szeretet, szerelem, termékenység köve -

A rózsakvarc gyengéddé, de határozottá tesz. Segít minden szinten megtisztítani és megnyitni A szívünket. Megteremti a jótékony környezet iránti igényünket. Fokozza az önmagunk iránti szeretetet, megerősíti a szívet, a szeretőkészséget, a romantika iránti érzéket és vágyat. A Rózsakvarc használatával megszabadulhatunk az aggodalmaktól. Segíti a figyelmünket az elemi igényeink beteljesítésére irányítani. Tudatosít, hogy a gyengédség és a finomság legyőzi az erőt és a keménységet. Kibékít önmagunkkal, feltárja előttünk az önszeretetlenséget, a félelmeket, bűntudatot, az önmagunkban való csalódás mikéntjét. Ezen folyamaton gyengéden átvezet, segít elhárítani az akadályokat, kioldozni magunkból a félelmeket és a bűntudatot, és eljutni a megbocsájtáshoz. A megbocsájtásban felfakasztja a szeretetünket, az önszeretet áradását, a könnyeket, melyek tisztára mossák lelkünket. A rózsakvarc javíthatja a szöveteink véráramlását. Erősíti a szívet és a nemi szerveket, segít a szexuális nehézségek esetén és fokozhatja a termékenységet. Enyhíti a depressziót.

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
marokkő
Forma
szabálytalan
Cikkszám
gmznoics
A vásárlás után járó pontérték
40 Ft