Alkotóműhely

Alkotóműhely szeptember 30-án 18 órától a Gyöngybarlangban

Alkosd meg EGYEDI HOROSZKÓP KARKÖTŐDET, miközben megtanítjuk Neked az ásványékszer-készítés alaptechnikáit!

Különleges kiscsoportos (maximum 6 fő!) ásványékszer készítő workshoppal várunk szeptemberben: sajátítsd el játszva az ásványékszer-készítés alaptechnikáit, miközben megfűzöd saját, egyedi horoszkóp-karkötődet, ami garantáltan nem jön Veled szembe az utcán! Az Alkotóműhelyen védettségi igazolvány nélkül is részt lehet venni!

  • Helyszín: a Gyöngybarlang újpesti üzlete,1041 Budapest, Templom utca 1. Térkép itt »
  • Időpont: 2021. szeptember 30-án csütörtökön 18:00 órától (kb. 2 órás foglalkozás lesz)
  • Tematika: egyedi horoszkóp karkötő készítése a csillagjegyednek megfelelő valódi ásványokkal
  • A foglalkozást tartja: Trepinszkiné T. Ági, holisztikus tanácsadó, és Sz. Szilvia, profi ásványékszer-készítő 
  • Limitált létszám: maximum 6 fő, hogy mindenkivel tudjunk foglalkozni
  • Ára: 9.900 Ft/fő, jegyet vásárolni kizárólag elővételben lehet ezen az oldalon (bankkártyával a lenti űrlapon fizetendő). Az ár tartalmazza a kétórás foglalkozást holisztikus tanácsadással és ásványékszer-készítési, csomózási, és sok egyéb gyakorlati ismerettel, valamint az elkészített egyedi ásványkarkötő díját is *

Az ásványékszer-készítés egy igazán látványos és szép kézműves szakma. Szépségét egyrészt maga a természetből származó alapanyag adja, másrészt maga a folyamat, míg elkészül egy-egy alkotás. Az ásványékszer-készítő alkotóműhely egy olyan program, mely kitágítja a szellemet, így a gyöngyfűzés hatására mindenki elkezd önállóan alkotni, ezért a saját elképzelések, vágyak maradéktalanul meg tudnak valósulni. A workshopon kizárólag eredeti ásványokkal dolgozunk, így betekintést nyerhetsz a féldrágakövek csodálatos világába, és megismerheted az ásványok fantasztikus hatásait.

Az első foglalkozás témája ásványkarkötő-fűzés a horoszkópodnak megfelelően összeválogatott értékes valódi ásványokból, csodaszép köztes díszekkel, kiegészítőkkel és igény szerint medállal. Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk hozzá, és természetesen megtanítunk mindent, ami a karkötő elkészítéséhez szükséges, ideértve a fűzési és csomózási technikákat is. A gyakorlati megvalósításban pedig Szilvi kolléganőnk lesz segítségedre, aki már közel egy évtizede foglalkozik ásványékszerek készítésével.

A foglalkozás holisztikus részét Trepinszkiné T. Ági tapasztalt tanácsadónk tartja, aki az általad választott összeállítás alapján segít feltárni, hogy épp min dolgozik a lelked, mi lehet a célod, vagy mit szeretnél elérni, és mit kell tenned, hogy rátalálj az utadra. Mert az emberek többsége ösztönösen kiválasztja azokat az ásványokat, amikre akkor és ott neki a leginkább szüksége van.

Az ásványok jótékony hatása már ősidők óta ismert, köztudott, hogy mindig is különleges erőket tulajdonítottak nekik, védőkövekként is viselték őket. Rezgésükkel a biztonság, a jólét, az egészség és nem utolsó sorban a boldogság érzését közvetítik viselőjük felé. Alkotás közben mi is közösen ráhangolódunk ezekre a jótékony rezgésekre, a színekre, a formákra, és a textúrákra. És közben támogatunk abban, hogy megérkezzen a válasz a Téged foglalkoztató kérdésekre, mialatt a karkötőd fűzésével foglalatoskodsz.

 

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni a horoszkóp karkötő-készítő alkotóműhelyre. Figyelem, csak az első 6 befizetőnek tudunk helyet biztosítani, utána az űrlap automatikusan lezárja a jelentkezési lehetőséget. Sikeres jegyvásárlás esetén egy visszaigazoló oldalt fogsz látni az űrlap helyén, és e-mailben elküldjük a számládat és a további információkat: 

Ha valamiért nem sikerülne a jelentkezésed ezen az oldalon, akkor kattints a lenti nagy képre, ahonnan közvetlenül elérheted az űrlapot!

Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem töltődik be az űrlap (csak üres fehér hátteret látsz fentebb), vagy az űrlap a kitöltés után "Feldolgozás..." állapotban ragad, vagy valamiért nem tudsz regisztrálni, (azaz nem töltődik be a visszaigazoló oldal az űrlap helyén), akkor kattints ide » vagy itt az oldal alján található nagy képre, így közvetlenül is elérheted a jelentkezési űrlapot:

 

* A foglalkozás kiscsoportos jellege miatt lemondásra vagy a jegyed egy későbbi foglalkozáson történő felhasználására sajnos nincs lehetőség, a már befizetett belépőjegyek árát visszatéríteni nem áll módunkban. Az Alkotóműhelyen történő részvétel viszont átruházható, így ha valamiért nem tudsz eljönni, arra kérünk, add át a lehetőséget egy barátodnak, ismerősödnek, hogy ne vesszen kárba a jegyed. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség, a foglalkozáson kizárólag előre megváltott jeggyel lehet részt venni.