Alkotóműhely

Alkotóműhely november 18-án 18 órától a Gyöngybarlangban

Alkosd meg EGYEDI megoldástsegítő KARKÖTŐDET és a HOZZÁILLŐ FÜLBEVALÓDAT, miközben megtanítjuk Neked az ásványékszer-készítés alaptechnikáit!

Különleges kiscsoportos (maximum 6 fő!) ásványékszer készítő workshoppal várunk novemberben: sajátítsd el játszva az ásványékszer-készítés alaptechnikáit, miközben megfűzöd saját, a jelentkezéskor megadott testi-lelki problémá(id)ra egyedileg összeállított ásványgyöngy alapanyagokból a saját egyedi megoldástsegítő karkötődet és a hozzáillő fülbevalódat, amik garantáltan nem jönnek Veled szembe az utcán! Az Alkotóműhelyen védettségi igazolvány és maszk nélkül is részt lehet venni!

  • Helyszín: a Gyöngybarlang újpesti üzlete,1041 Budapest, Templom utca 1. Térkép itt »
  • Időpont: 2021. november 18-án csütörtökön 18:00 órától (kb. 2-2,5 órás foglalkozás lesz)
  • Tematika: egyedi megoldástsegítő karkötő és fülbevaló garnitúra készítése a jelentkezéskor leírt problémádnak megfelelően összeállított valódi ásványokkal
  • A foglalkozást tartja: Trepinszkiné T. Ági, holisztikus tanácsadó és V. Dea, profi ékszerkészítő 
  • Limitált létszám: maximum 6 fő, hogy mindenkivel tudjunk foglalkozni
  • Ára: 12.900 Ft/fő, jegyet vásárolni kizárólag elővételben lehet ezen az oldalon (bankkártyával a lenti űrlapon fizetendő). Az ár tartalmazza a foglalkozást holisztikus tanácsadással és ásványékszer-készítési, csomózási és sok egyéb gyakorlati ismerettel, valamint az elkészített egyedi karkötő és fülbevaló valódi és értékes ásványainak és szerelékeinek árát is *

Az ásványékszer-készítés egy igazán látványos és szép kézműves szakma. Szépségét egyrészt maga a természetből származó alapanyag adja, másrészt maga a folyamat, míg elkészül egy-egy alkotás. Az ásványékszer-készítő alkotóműhely egy olyan program, mely kitágítja a szellemet, így a gyöngyfűzés hatására mindenki elkezd önállóan alkotni, ezért a saját elképzelések, vágyak maradéktalanul meg tudnak valósulni. A workshopon kizárólag eredeti ásványokkal dolgozunk, így betekintést nyerhetsz a féldrágakövek csodálatos világába, és megismerheted az ásványok fantasztikus hatásait.

A nagysikerű szeptemberi első foglalkozás után most módosítjuk és egy kicsit kibővítjük a tematikát, amelynek témája ásványkarkötő-fűzés és fülbevaló készítés a testi-lelki problémádnak megfelelően összeválogatott értékes valódi ásványokból, csodaszép köztes díszekkel, kiegészítőkkel és igény szerint medállal. Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk hozzá, és természetesen megtanítunk mindent, ami a karkötő és a fülbevaló elkészítéséhez szükséges, ideértve a fűzési, csomózási és szerszámhasználati technikákat is. 

A foglalkozásra a problémá(id)nak megfelelő ásványokat Trepinszkiné T. Ági tapasztalt tanácsadónk készíti össze Neked és az általad választott összeállítás alapján segít feltárni, hogy épp min dolgozik a lelked és mit kell tenned, hogy a megírt problémádat minél előbb sikeresen megoldd. Mert az emberek többsége ösztönösen kiválasztja azokat az ásványokat, amikre akkor és ott neki a leginkább szüksége van.

Az ásványok jótékony hatása már ősidők óta ismert, köztudott, hogy mindig is különleges erőket tulajdonítottak nekik, védőkövekként is viselték őket. Rezgésükkel a biztonság, a jólét, az egészség és nem utolsó sorban a boldogság érzését közvetítik viselőjük felé. Alkotás közben mi is közösen ráhangolódunk ezekre a jótékony rezgésekre, a színekre, a formákra, és a textúrákra. És közben támogatunk abban, hogy megérkezzen a válasz a Téged foglalkoztató kérdésekre, mialatt a karkötőd fűzésével foglalatoskodsz.

 

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni a megoldástsegítő karkötő és fülbevaló-készítő alkotóműhelyre. Figyelem, csak az első 6 befizetőnek tudunk helyet biztosítani, utána az űrlap automatikusan lezárja a jelentkezési lehetőséget. Sikeres jegyvásárlás esetén egy visszaigazoló oldalt fogsz látni az űrlap helyén, és e-mailben elküldjük a számládat valamint a további információkat: 

Ha valamiért nem sikerülne a jelentkezésed ezen az oldalon, akkor kattints a lenti nagy képre, ahonnan közvetlenül elérheted az űrlapot!

Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem töltődik be az űrlap (csak üres fehér hátteret látsz fentebb), vagy az űrlap a kitöltés után "Feldolgozás..." állapotban ragad, vagy valamiért nem tudsz regisztrálni, (azaz nem töltődik be a visszaigazoló oldal az űrlap helyén), akkor kattints ide » vagy itt az oldal alján található nagy képre, így közvetlenül is elérheted a jelentkezési űrlapot:

 

* A foglalkozás kiscsoportos jellege miatt lemondásra vagy a jegyed egy későbbi foglalkozáson történő felhasználására sajnos nincs lehetőség, a már befizetett belépőjegyek árát visszatéríteni nem áll módunkban. Az Alkotóműhelyen történő részvétel viszont átruházható, így ha valamiért nem tudsz eljönni, arra kérünk, add át a lehetőséget egy barátodnak, ismerősödnek, hogy ne vesszen kárba a jegyed. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség, a foglalkozáson kizárólag előre megváltott jeggyel lehet részt venni.