Rólunk

Bemutatkozik a Gyöngybarlang:
Íme az ásvány és gyöngy kis- és nagyker, ahol garantáltan nincs hamisítvány!

Üdvözöllek! Orosz Imre vagyok, jelenleg a Gyöngybarlang szakmai konzulense. Nagyon örülök, hogy a weboldalunkon köszönthetlek. Az, hogy most e sorokat olvasod, bizonyítja, hogy Te is szereted az ásványokat, féldrágaköveket és persze a tenyésztett gyöngyöket, valamint az ezekből készült ékszereket, dísztárgyakat. Okleveles geológusként jómagam is rajongok a kőzetekért és ásványokért - ezek varázslatos világába fog weboldalunk Téged is elkalauzolni. De előtte szeretném, ha egy kicsit jobban megismernél, hiszen már több évtizede állok az ásványkedvelők szolgálatában és ezt a szemléletet kívánom meghonosítani a Gyöngybarlangban is.

A Gyöngybarlang azon nagyon kevés hazai kis- és nagyker üzlet egyike, ami tényleges geológus szakértői háttérrel rendelkezik. Közel 30 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött rendületlenül hiszek abban, hogy vevőink akkor lesznek igazán elégedettek, ha biztosak lehetnek benne, hogy az adott ásvány, amit megvásárolnak, nem hamisítvány. Mert csak egy valódi ásványból készülhet valódi ékszer – és csak egy valódi ásványnak lehet valódi hatása. És a Gyöngybarlangban csakis ilyenekkel találkozhatsz. Geológus szakértőként garantálom, hogy itt minden tényleg az, mint ami rá van írva. Nem sózunk Rád megtévesztő utánzatokat vagy üvegből, illetve műanyagból készült termékeket. Lelkes és maximálisan elkötelezett kis csapatunk azon dolgozik, hogy vásárlóként mindig stabil, megbízható minőséget és maximális szakmai támogatást kapj tőlünk.

Folyamatosan bővülő kínálatunk lefedi a féldrágakövek, ásványok és tenyésztett gyöngyök, valamint a fűzési kellékek teljes spektrumát. Köztes díszek, ásványmedálok és marokkövek, valamint különféle ásványfigurák széles választékával várunk. Alapanyagokat és egyedi késztermékeket egyaránt találsz nálunk, minden korosztálynak, sőt, még férfiaknak is. Az ásványokon kívül a másik szenvedélyünk a GYÖNGY - így, csupa nagy betűvel. Nem titkolt célunk ugyanis, hogy hamarosan Magyarország legnagyobb tenyésztett gyöngy választékával rendelkezzünk – és ettől már csak pár lépés választ el bennünket.

Igen kreatív kollégáim bármilyen egyedi elképzelésedet megvalósítják a rendelkezésünkre álló alapanyagok felhasználásával. Ha például egy családtagodat vagy barátodat szeretnéd meglepni, elegendő annyit mondanod, hogy mi a kedvenc színe, és mi elkészítjük személyre szóló egyedi ásványkarkötőjét vagy ékszerszettjét. De Te magad is megfűzheted, hiszen nálunk minden alapanyagot megtalálsz az ásványgolyóktól a gumidamilon át a köztes díszekig. Ha honlapunkon 12 óráig leadod a megrendelésedet (és minden termék van készleten, amit kértél), akkor akár már másnap (ill. a következő munkanapon) megérkezhet Hozzád a csomag.

Termékeinkre hatféle garanciát vállalunk:

#1 100% valódi ásvány garancia

Legyen szó alapanyagokról vagy késztermékekről, ásványaink és tenyésztett gyöngyeink eredetiségére 100% garanciát vállalunk. Geológusként, több évtizednyi szakmai tapasztalattal a hátam mögött garantálom, hogy amit itt vásárolsz, az nem hamisítvány, abban biztos lehetsz, hogy tényleg az, aminek mondjuk. Mert csak egy valódi ásványnak lehet valódi hatása.

#2 Egyediség garancia

Minden ásvány- és tenyésztett gyöngyszem más és más, mint ahogyan a belőlük készült egyedi ékszerek is azok. Nincs köztük két teljesen egyforma. Korlátozott darabszámban készülő egyedi késztermékeink kolléganőim kreatív fantáziájának gyümölcsei, garantáljuk, hogy ezek a modellek csak nálunk kaphatóak, és nem fognak Veled tucatszámra szembejönni az utcán.

#3 Álommegvalósító garancia

Bármilyen egyedi elképzelésedet – ha a rendelkezésünkre álló alapanyagokból megoldható – igen gyors határidővel megfűzzük, így te is kitalálhatsz saját tenyésztett gyöngy – ásványgolyó – köztes dísz kombinációt, a lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt. Keress minket bizalommal, akkor is, ha csupán annyit tudsz arról, akit például megajándékoznál, hogy mi a kedvenc színe.

#4 Egyhónapos elállási garancia

Online vásárlásnál az átvétel után az általad rendelt terméket a törvényben előírt 14 nap helyett 30 napon belül küldheted vissza, és mi kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat. A csomag visszaküldésének költsége azonban – az általános szabályok szerint – Téged terhel. A termékeket minden esetben sértetlenül, a lehető leggondosabb csomagolásban szíveskedj hozzánk visszaküldeni.

#5 Certifikát tanúsítvány

25.000 feletti egyedi tenyésztett gyöngy ékszereinkre és szettjeinkre – egyenlőre még csak külön kérésre – egyedi certifikát bizonylatot állítunk ki, mely tartalmazza az ékszer pontos leírását is. Ezzel életre szólóan garantáljuk a termék eredetiségét és egyediségét. A tanúsítvány előnye, hogy az ékszer így többet fog érni, ha például valamiért a későbbiekben el szeretnéd majd adni.

#6 Energetikai tisztaság garancia

A Gyöngybarlangban kapható összes ásvány és ásványból készült ékszer, késztermék energetikailag tisztított. A féldrágakövek ugyanis átvehetik a különféle negatív energiákat a környezetből, ezért fontos a kő energetikai értelemben vett kiürítése, vagyis a benne elraktározott idegen információk eltávolítása. Az üzletben is rendszeresen végeztetünk tértisztítást, illetve maguk a termékek is folyamatos energetikai tisztítás alatt állnak. Mindezt beavatott és e területen magasan képzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértőnk végzi.

Hogy segítsünk eligazodni webáruházunkban, mutatjuk is a főbb termékkategóriákat:

Üzletünk Budapesten, Újpest központjában, a piac mellett találhatod, tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető helyen:

 • Az üzlet címe: 1041 Budapest, Templom utca 1.

 • Nyitvatartás: 
  • Hétfő: 9:00-16:00
  • Kedd: 9:00-16:00
  • Szerda: 9:00-18:00
  • Csütörtök: 9:00-16:00
  • Péntek: 9:00-16:00
  • Szombat: havonta egyszer nyitva 8:00-14:00-ig
   (legközelebbi ilyen szombat: október 09.)
  • Vasárnap: zárva

 • Telefonszámunk: +36-20-224-0691 (csak munkaidőben)
 • E-mail címünk: uzlet@gyongybarlang.hu

 • Kövess minket a Facebookon: www.facebook.com/gyongybarlang 


Copyright © 2021 Gyöngybarlang®