Magánvásárlói kedvezmények

Kedvezmények magánvásárlóinknak


Ha magánemberként vásárolsz (akár regisztráció nélkül is!) minden vásárlásodnál a következő kedvezményt írjuk jóvá Neked:

 • Ha a rendelési értéked eléri a 10.000 Ft-ot, mennyiségi kedvezményed a végösszegből 5%
 • Ha a rendelési értéked eléri a 20.000 Ft-ot, mennyiségi kedvezményed a végösszegből 10%
 • Ha a rendelési értéked eléri a 50.000 Ft-ot, mennyiségi kedvezményed a végösszegből 15%

Ha a regisztrációs űrlapot is kitöltöd, akkor a fentieken felül további kedvezményeket is kapsz.

(A rendszer minden itt leírt kedvezményt csak a regisztráció elvégzése után tudja biztosítani számodra, hiszen csak akkor tudja Hozzád kötni azt.)

 • Minden teljesített (azaz kifizetett) rendelés után jóváírjuk Neked a rendelési érték 2%-át hűségpont formájában, amit a következő alkalommal akár le is vásárolhatsz, de akár tovább is görgetheted őket. (De vigyázz, ezek a hűségpontok a megszerzésüktől számított fél év után elévülnek.) A felhasználható pontjaid egyenlegét - bejelentkezés után - a vásárlói fiókodban mindig nyomon követheted. Akciós termékek és a csomagolási-szállítási költségek után nem jár hűségpont.
   
  (pl. 10.000 Ft értékű vásárlás után 200 pontot írunk jóvá. 1 pont = 1 Ft)

  Amikor elvégzed a regisztrációt, automatikusan jóváírunk Neked 500 hűségpontot, amit akár azonnal le is vásárolhatsz. Magyarul: a regisztráció utáni első vásárlást 500 Ft kedvezménnyel kezdheted. 

 • Ezeken túlmenően, az idő előrehaladtával, az összes addigi vásárlásod teljes (göngyölített) összege után további plusz kedvezmények ütik a markodat:
        - 30.000 Ft göngyölített összvásárlás után a továbbiakban állandó 5% kedvezményt kapsz
        - 60.000 Ft göngyölített összvásárlás után a továbbiakban állandó 10% kedvezményt kapsz
        - 120.000 göngyölített összvásárlás után a továbbiakban állandó 15% kedvezményt kapsz
                 (persze mindezt a 2% hűségpont és a mennyiségi kedvezményként elérhető 5-15%-on felül)

Tehát ezen kedvezményeket összeadva, mint regisztrált magánvásárló, összesen
akár 15+15+2% kedvezményt is elérhetsz! 

Mi így támogatjuk vásárlói hűségedet.

 

 

Viszonteladóként vásárolnál tőlünk?

Ha így van, Neked természetesen más, ugyancsak ütős kedvezményrendszert dolgoztunk ki. Ha olyan vállalkozásod van, ami kapcsolódik ehhez a termékkörhöz (gyöngy, ásvány, szerelékek, divatékszer, ajándéktárgy), akkor kérlek jelentkezz ezen az oldalon a vállalkozói adataid megadásával, majd ezután lépj be a webáruházunkba (a jobb felső sarokban a  "Belépés" feliratra kattintva), így egyből látod az alap viszonteladói árakat, és akár első rendelésedet is összeállíthatod, ráadásul - akárcsak a későbbiekben - értékhatármegkötés nélkül.

Az alapkedvezményen felüli további lehetséges kedvezményeidről a belépés után tájékozódhatsz, de emailben is el fogjuk küldeni azt Neked.