Blog

2021.03.01 10:00
Orosz Imre
Álláshirdetés

Ásványékszer-készítő munkatársat keresünk a Gyöngybarlangba!

Ha szeretnél egy igazán "kincset érő" munkakört egy fantasztikus csapatban, valóban kincset érő féldrágakövek és igazgyöngyök között, egy nem dohányzó munkahelyen, ahol a főnök is nagyon jó fej, és a munkaidő minden nap kreatívan és vidáman telik el anélkül, hogy közben felesleges köröket kellene futnod, akkor Téged keresünk! Ásványékszer-készítő pozícióba várjuk jelentkezésedet 2021. március 15-ig! Ez a munka biztosan tetszeni fog, ráadásul minden nap bepillanthatsz egy sikeresen működő webáruház motorháztetője alá. Ide kattintva tudsz jelentkezni az állásra »

 

2021.01.28 10:00
Orosz Imre
Vizes Élőhelyek Világnapja

Február 2. a Vizes Élőhelyek Világnapja

Legújabb blogcikkemből kiderül, hogy mi a kapcsolat a vizes élőhelyek globális védelme (ami alapvetően egy környezetvédelmi tevékenység) és a mi Gyöngybarlang keretin belül végzett, leginkább kereskedelminek, de olykor bizonyos fokig ismeretterjesztőnek is mondható munkánk között? Olvass tovább, és megtudod!

Féldrágakövek, amiket akár a Dunában is megtalálhatsz

Június 29-én ünnepeljük a Nemzetközi Duna-napot

Amikor féldrágakövekről, azok lelőhelyeiről vagy bányászatáról esik szó, akkor az emberek többségének távoli, egzotikus tájak jelennek meg a lelki szemeik előtt. Sokan nem is gondolják, hogy egy olyan, általunk szinte unalomig ismert folyó, mint a Duna, egyáltalán kapcsolatba hozható ezzel a témával.

2020.06.03 15:17
Orosz Imre
Így garantáljuk ásványaink valódiságát

Felfedem a titkaimat…

…arról, hogyan tudom garantálni a vásárlóimnak, hogy a Gyöngybarlangban tényleg minden ásvány az, ami!
Mint minden kereskedőcég, természetesen mi is folyamatosan keressük az új beszállító partnereket szerte a nagyvilágban, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes alapanyag utánpótlásunkat. Azonban sok ígéretesnek mutatkozó cégről derül ki a próbálkozások során, hogy messze nem tudják azt a minőséget biztosítani, amit mi jó szívvel kínálhatnánk a vásáróink felé. Hogy miért nem? Ebből a blogcikkből kiderül.

2020.06.03 15:17
Orosz Imre
Ismerd fel a hamis ásványokat

Íme az a 7 ásvány, amiket a legtöbbször meghamisítanak

Ebben a blogbejegyzésben a több tucatnyi, a kereskedelemben gyakran előforduló féldrágakő közül bemutatom azt a néhányat, amiket a leggyakrabban szoktak hamisítani. Bár a kereskedők döntő többsége nem akarattal veri át a gyanútlan vásárlókat, egyszerűen csak hiányzik a szükséges anyagismerete, így jóhiszeműen gyakran ő is utánzatokat vásárol a beszállítójától, amikor a boltja árukészletét tölti fel. Most viszont elárulom, te hogyan leplezheted le ezeket a hamisítványokat.