Blog

Féldrágakövek, amiket akár a Dunában is megtalálhatsz

Június 29-én ünnepeljük a Nemzetközi Duna-napot

Amikor féldrágakövekről, azok lelőhelyeiről vagy bányászatáról esik szó, akkor az emberek többségének távoli, egzotikus tájak jelennek meg a lelki szemeik előtt. Sokan nem is gondolják, hogy egy olyan, általunk szinte unalomig ismert folyó, mint a Duna, egyáltalán kapcsolatba hozható ezzel a témával.

2020.06.18 15:00
Orosz Imre
Barlangok Éjszakája a Gyöngybarlangban

Barlangok Éjszakája június 25-én 16-22 óra között az üzletben + ma 3.000 Ft felett ingyenes a házhozszállítás, kuponkód: BRLNGNP

A Barlangok Napját minden évben június 25-én ünneplik, tarts velünk ezen az estén most te is! Június 25-én csütörtökön, a Barlangok Napja alkalmából megrendezzük a "Barlangok Éjszakáját" a Gyöngybarlangban: meghosszabbított nyitvatartással és értékes ajándékokkal várunk, egészen 22:00 óráig. Ne csinálj más programot június 25-én csütörtök estére!

2020.06.03 15:17
Orosz Imre
Így garantáljuk ásványaink valódiságát

Felfedem a titkaimat…

…arról, hogyan tudom garantálni a vásárlóimnak, hogy a Gyöngybarlangban tényleg minden ásvány az, ami!
Mint minden kereskedőcég, természetesen mi is folyamatosan keressük az új beszállító partnereket szerte a nagyvilágban, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes alapanyag utánpótlásunkat. Azonban sok ígéretesnek mutatkozó cégről derül ki a próbálkozások során, hogy messze nem tudják azt a minőséget biztosítani, amit mi jó szívvel kínálhatnánk a vásáróink felé. Hogy miért nem? Ebből a blogcikkből kiderül.

2020.06.03 15:17
Orosz Imre
Ismerd fel a hamis ásványokat

Íme az a 7 ásvány, amiket a legtöbbször meghamisítanak

Ebben a blogbejegyzésben a több tucatnyi, a kereskedelemben gyakran előforduló féldrágakő közül bemutatom azt a néhányat, amiket a leggyakrabban szoktak hamisítani. Bár a kereskedők döntő többsége nem akarattal veri át a gyanútlan vásárlókat, egyszerűen csak hiányzik a szükséges anyagismerete, így jóhiszeműen gyakran ő is utánzatokat vásárol a beszállítójától, amikor a boltja árukészletét tölti fel. Most viszont elárulom, te hogyan leplezheted le ezeket a hamisítványokat.