Blog

Ásványbörze gyerekeknek

2021.05.18 16:00
Trepinszkiné T. Ági
Ásványbörze gyerekeknek

Gyereknapi ásványbörze május 27-28-29-én

Jól tudjuk, hogy minden gyerek geológus akar lenni, hiszen nincs olyan gyerkőc széles e világon, aki ne gyűjtené a kavicsokat. Gyereknap alkalmával nekik kedveskedünk: gyertek el gyerkőcöddel május 27-29. között a Gyöngybarlangba, és válogassatok együtt a szebbnél szebb marokkövek, gyűjthető ásványok és gyermek ásványékszerek között! Kicsi és nagy, kisfiú és kislány egyaránt talál nálunk valami "kincset".

Ásványbörze gyermekeknek május 27-29. között
Mert minden gyermek geológus szeretne lenni...

 

Te mi leszel, ha felnősz? Hangzott számtalanszor a kérdés. Te emlékszel még, mi volt a válasz? Kevesünknek adatik meg, hogy gyerekkori álma valóra váljon, nemhogy geológusként keresse a „kenyerét”. Pedig milyen csodás szakma. A bolygónk melyén rejlő kincsek felfedezése igazán izgalmas dolog, és gyerekkorunkban ezt mi már pontosan tudjuk.

Hisz nincs olyan gyermek a földön ki ne gyűjtötte volna a Duna-parti kavicsokat. Sőt, talán az egész part összes kavicsát haza akarta vinni, végül pedig megelégedett azzal a mennyiséggel, ami Édesanyja táskájába belefért.

Idővel viszont már csak a legszebb kavicsokra tartunk igényt, azokat viszont kincsként, talizmánként őrizzük. A kicsit nagyobb gyerkőcöket pedig már a csodálatos ásványok világa varázsolja el. Ez a varázslat sokszor ránk, felnőttekre is hatással van.

Együtt gyűjtjük gyermekünkkel a legszebb ásványokat, tanuljuk meg nevüket és tulajdonságaikat. Vagy akár ékszereket készítünk belőle és büszkén hordjuk az együtt alkotott karkötőt vagy nyakláncot. Bármelyik is történt már meg velünk, egy biztos: az ásványok hatással vannak ránk.

A kristályok gyógyhatását több ezer éve ismerjük, számtalan kultúrában használták és használják őket a mai napig. A kövek, kristályok mindenkit megszólítanak, főleg azok a kristályok, amelyek hatására épp az adott helyzetben szükségünk van.

Az ásványok színeinek és formáinak is vannak rezgései, amik hatással vannak ránk. Maguk az ásványok a keletkezésükből adódóan különböző rezgéseket bocsátanak ki. Ebből annyi rezgést tudunk befogadni, amennyire szükségünk van, amennyire készen állunk és amikor számunkra a legmegfelelőbb.

Ezt a gyerekek sokkal intenzívebben érzékelik, racionális tudás nélkül. Ez lehetőleg hagyjuk is meg nekik. Mi felnőttek is engedjük meg magunknak, hogy a megérzéseinkre hagyatkozzunk. Akár becsukott szemmel is érzékelhetjük, ha kezünket a kristályok felé tesszük, hogy az számunkra fontos érzést vált-e ki. Olyat amire szükségünk van.

Lehetünk tudatosak, választhatunk hatásuk alapján is, viszont a gyerekeknél ezt inkább mellőzük. Hagyjuk, hogy a gyermek válassza ki, a számára érdekes ásványt. Ezek lehet féltve őrzött kincse, melyre akár felnőtt korában is szívesen néz.

Fedezd fel a kristályok gyógyító erejét, melyekkel pozitív változásokat idézhetsz elő életed minden területén!

Gyereknap alkalmából most három napig a legkisebbeké lesz nálunk a főszerep. Kifejezetten gyerekeknek állítottuk össze ásványbörze kínálatunkat, így gyermekeddel együtt kedvetekre válogathattok a szebbnél szebb marokkövek, gyűjthető ásványok és gyermek ásványékszerek között. Kicsi és nagy, fiú és lány egyaránt talál kedvére valót. Ráadásul mindezt most bevezető áron.

Ha még nem jártál személyesen Gyöngybarlangunkban, akkor itt a remek lehetőség. A kimondottan gyermekeknek összeállított termékekre vonatkozó bevezető árkedvezményt a webshopunkban nem tudod igénybe venni, ez az akció csak üzletünkben kerül megrendezésre május 27 és 29. között. Az alkalomból adódóan kivételesen szombati nyitvatartással is kedveskedünk Nektek:

  • Csütörtökön: 09:00-18:00 óráig;
  • Pénteken: 09:00-18:00 óráig;
  • Szombaton: 08:00-14:00 óráig

várunk benneteket sok szeretettel Újpesten, a Templom utca 1. szám alatt. (Cím: 1041 Budapest, Templom u. 1) A 3-as metró végállomásától 5 perc sétára, az Újpesti piac mögött találtok minket. Az utcánk és környéke ingyenesen parkolható.

Legyünk újra gyerekek, legyünk geológusok, ünnepeljük együtt a gyereknapot!

A kimondottan gyermekeknek való termékeinket megnézheted ide kattintva »

 

Trepinszki T. Ági, Holisztikus tanácsadó
Copyright © 2021 Gyöngybarlang®