Tanulást segítő karkötő lányoknak ametiszttel, marokkővel

Tanulást segítő karkötő lányoknak ametiszttel, marokkővel
Tanulást segítő karkötő lányoknak ametiszttel, marokkővel
Tanulást segítő karkötő lányoknak ametiszttel, marokkővel
Tanulást segítő karkötő lányoknak ametiszttel, marokkővel

Tanulást segítő hatású ásványokból (6 mm-es golyó ametisztből, hegyikristályból, hematitból és rózsakvarcból) rugalmas szilikongumira fűzött egyedi lányka karkötő, ametiszt marokkővel. 

3 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Tanulást segítő ásványkarkötő lányoknak, ajándék marokkővel

Egyedi lányka karkötő, ami segíthet gyermekednek, hogy sikeresebben végezze el a különféle iskolai és óvodai feladatokat, és könnyebben leküzdje a közösségi léttel kapcsolatos lelki és pszichológiai problémákat.

A karkötőt a következő harmonikus és egymást erősítő, tanulást és koncentrálást segítő hatású valódi ásványokból állítottuk össze: 6 mm-es hegyikristály, rózsakvarc és ametiszt golyókból, kiegészítve igazán csajos és csillogós 6 mm-es fazettált ezüst színű hematittal.

 

A karkötőt felépítő ásványok tanulásra gyakorolt kedvező hatásai a következők:

AMETISZT

Kitartó szellemi éberséget ad. Fokozza a koncentrációs képességet és a memóriát, valamint a hatékony gondolkodást és cselekvést. A párna alá téve mélyebbé és pihentetőbbé teszi az alvást. Oldja a feszültséget, hatásosan alkalmazható különféle idegi eredetű panaszok esetén is.

 

HEGYIKRISTÁLY

Növeli a problémamegoldó képességet, támogat az egyéni adottságok érvényre juttatásában, és segít az önismeretben. Növeli a kifejezőkészséget, az egész szervezetet kiegyensúlyozottá teszi, testileg és lelkileg egyaránt. Javítja a megértést és a tudatos észlelést, valamint az emlékezőképességet, mérsékli a depresszió tüneteit, és nyugtatja az idegeket.

 

HEMATIT

Általános erősítő: fokozza az akaraterőt, elevenséget és dinamizmust hoz az életbe. Segíti az összpontosítást egy adott dologra. Fejleszti a „túlélőképességet”, vagyis növeli a körülmények javítására vagy egyre jobbá tételére irányuló törekvéseket. Az egyik legjobb segítő kő, hogy megtaláljuk a kiutat bármilyen kilátástalan helyzetből.

 

RÓZSAKVARC

Növeli a határozottságot, egyben a segítőkészséget és a nyitottságot is. Emeli az empátiát, a beleérzőképességet. Fokozza az önmagunk iránt érzett szeretetet, megerősíti a szívet és az emberek szeretőképességét. Növeli az önbizalmat, csökkenti az aggodalmat és mérsékli a szorongást, de kimerültség esetén is segít. Aki viseli, úgy érzheti, nincs előtte akadály, és bármire képes.

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
ezo karkötő
Méret
8 mm
Forma
golyó
Cikkszám
gedkgtsl
A vásárlás után járó pontérték
80 Ft