Viszonteladói regisztráció

Kedves Viszonteladó Partnerünk!

 

Jó, ha tudod, hogy viszonteladóként a Gyöngybarlangban (akár az üzletben, akár itt a webshopban) értékhatár megkötés nélkül tudsz nagyker áron vásárolni.

Kedvezményeid webáruházunkban történő rendeléskor:

  • Alapkedvezményed (amit most az oldalon is láthatsz) a kiskereskedelmi árból 40%

  • Minden rendelésedkor a rendelési összegből a következő plusz kedbezményeket kapod:
    - Bruttó 50.000 Ft feletti rendeléskor +5% kedvezmény az alapkedvezményes árból
    - Bruttó 100.000 Ft feletti rendeléskor +10% kedvezmény az alapkedvezményes árból

  • Minden teljesített rendelés után jóváírunk Neked 2% hűségpontot a rendelési érték után, amit akár a következő alkalommal le is vásárolhatsz, de akár görgetheted is tovább, mert ezeket a kedvezményeket a rendszerünk automatikusan követi. De vigyázz, a megszerzett hűségpontok fél év után elévülnek. Az aktuális pontegyenlegedet - bejelentkezés után - a fiókodban mindig megtalálod. Egyedi akciós termékek és a csomagolási-szállítási költségek után nem jár hűségpont.

Fentiek alapján összesen akár 40+10+2% kedvezményed is lehet!

 

Természetesen ha üzletünkben személyesen válogatod össze a neked tetsző darabokat, akkor ezt a 2% hűségpontot (de csak azt) nem tudjuk jóváírni. (Viszont cserébe jóval több termékből válogathatsz kedvedre.) Mivel üzletünkben szintén kisker árak vannak kiírva, ezért ha ott vásárolsz, akkor az alap 40 és a mennyiség utáni 5 vagy 10% kedvezményt szintén megkapod.

Kérdéseiddel kapcsolatban írj üzenetet az uzlet@gyongybarlang.hu emailre, vagy hívd telefonon üzletünket a +36-20-224-0691-es telefonszámon - szigorúan nyitvatartási időben - és keress engem (Orosz Imre). Ha régebbről még ismered a privát számomat, akkor azon sokkal egyszerűbben, ráadásul bármikor elérsz.

 

Vásárolj viszonteladóként egyre bővülő tenyésztett gyöngy, féldrágakő és tartozék kínálatunkból!

Ha olyan tenyésztett- és ásványgyöngy, valamint egyedi ékszer kínálatot szeretnél vállalkozásod számára, amivel a vásárlóid kedvében járhatsz, akkor jelentkezz viszonteladónknak és szerezd be tőlünk azt a termékpalettát, amivel megelőzheted a konkurenciádat!

Ahhoz, hogy viszonteladóként nagyker áron (és értékhatár megkötés nélkül) vásárolhass a Gyöngybarlang webshopjában, csak egy gyors regisztrációra lesz szükséged az alábbi űrlapon:

 

Webáruház készítés