Viszonteladói regisztráció

Vásárolj viszonteladóként egyedi tenyésztett gyöngy, féldrágakő és tartozék kínálatunkból új nagyker oldalunkon verhetetlen áron!

viszonteladói regisztráció | viszonteladói kedvezmények

Ha Te is ásványékszereket készítesz vagy forgalmazol, és olyan tenyésztett- és ásványgyöngy, valamint egyedi féldrágakő-ékszer kínálatot szeretnél viszontlátni a saját üzleted polcain, ami 100%, hogy valódi, és amivel tényleg a vásárlóid kedvében járhatsz, akkor jelentkezz viszonteladó partnernek*, és szerezd be tőlünk azt a termékpalettát, amivel lekörözheted a konkurenciádat!

Viszonteladó partnerünkként nagyker áron vásárolhatsz személyesen a Gyöngybarlang üzletében, és online a nagyker webshopunkból, amit ide kattintva érhetsz el:

* Viszonteladói oldalunkon csak olyan adószámmal rendelkező vállalkozások vásárolhatnak, akik tevékenységi körébe illik az ásvány- és gyöngy termékek forgalmazása. Nagyker áraink megtekintéséhez regisztráció szükséges, melyet ide kattintva pár perc alatt elvégezhetsz. Kérjük, a regisztrációnál minden adatodat szíveskedj megadni, és az utolsó kérdésre is komoly választ kérünk. Regisztrációdat követően az adataid ellenőrzése után, ha a tevékenységi köröd megfelel a profilunknak, engedélyezzük a belépést nagyker oldalunkra a megadott adataiddal, így már láthatod nagyker árainkat, erről e-mailben értesítést küldünk. Az engedélyezés legfeljebb egy munkanapot vesz igénybe. Ha bizonytalan a jogosultságod a viszonteladásra, telefonon keresünk egyeztetésre.

Kérdéseiddel kapcsolatban írj üzenetet az uzlet@gyongybarlang.hu e-mailre, vagy hívd telefonon üzletünket nyitvatartási időben a +36 20 224-0691-es telefonszámon.