Csakraköves karkötő, golyós, 6 mm, matt ónixszal

Csakraköves karkötő, golyós, 6 mm, matt ónixszal

A matt ónix mellett a 7 csakraszínt ebben a karkötőben – a Buddha-fejtől kezdve – 6 mm-es ametiszt, szodalit, türkinit, mohaachát, jáde, karneol és piros jáspis golyók adják.

2 350 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A régi hindu tanítások az emberi testen 7 főcsakrát különböztettek meg, melyek a test tengelyvonalának meghatározott pontjain helyezkednek el, a gerincoszlop alsó végétől, a farokcsonttól kezdve egészen a fejtetőig.

Ezt a 7 főcsakrát meghatározott testtájakhoz, illetve konkrét szervekhez kötötték, valamint mindegyikhez egy-egy adott színt (a szivárvány 7 színét) társították.

Úgy tartották, hogy ennek a 7 területnek a kiegyensúlyozott energiaellátása tartja karban mind fizikai, mind lelki síkon szervezetünk harmonikus működését. Az egyes csakrák energiaellátási zavarai viszont – akár alul-, akár túlműködésről van is szó – megbontják ezt az egyensúlyt, aminek első körben lelki kihatásai lesznek, de ha huzamosabb ideig nem változik a helyzet, akkor a fizikai testünkre is kihatással lesz és az adott csakrához rendelt szervek, testtájak megbetegedését okozzák.

Adatok
Felület
matt
Anyag
ásvány
Típus
karkötő
Méret
6 mm
Forma
golyó
Cikkszám
gedkg6csakmonx
A vásárlás után járó pontérték
47 Ft