Férfi marokkő csomag

Férfi marokkő csomag
Férfi marokkő csomag
Férfi marokkő csomag
Férfi marokkő csomag
Férfi marokkő csomag
Férfi marokkő csomag

A férfi marokkő csomagot a következő harmonikus és egymást erősítő valódi ásványokból állítottuk össze: aventurin, piros tigrisszem, ónix, szodalit, tigrisszem.

1 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Marokkő csomag 5 féle valódi ásvánnyal uraknak, elegáns tülltasakban, ingyenes szállítással

A csomagban lévő marokkövek egyedi darabok, így színben és formában kissé eltérhetnek a képen látottaktól.

A férfi marokkő-csomagban lévő ásványokról bővebben:

 

AVENTURIN

Szerencsehozó kő. Az aventurin ásvány segít megmutatni mi tesz boldoggá, egyben az álmok valóra váltására is sarkal. Támogat az ellazulásban, a regenerációban és a pihenésben. Segít az elalvási nehézségekben is. Az aventurin türelmessé tesz, elcsendesíti és nyugalommal váltja fel a dühöt és a haragot. A kreatív ötletekben lelkesít, egyben erősítve a mások javaslatával szembeni nyitottságot, toleranciát és elfogadást is. Az aventurin testileg a szív és érrendszer regenerációját támogatja. Serkenti a zsíranyagcserét, erősítheti a kötőszövetet. Gyulladáscsökkentőleg is hat, valamint enyhíti a bőrbetegségeket és az allergiát.

ÓNIX

Az ónix az önmegvalósításban, az egyedi célok rendületlen követésében segít, és ezért különösen jól jöhet könnyen befolyásolható embereknél. Lelki hatásait tekintve az ónix az öntudatot és a felelősségérzetet, azaz az egészséges egoizmust és a konfliktusok felvállalására való készséget erősíti. Mentálisan pedig az akaratunk keresztülvitelében segít. Serkenti a logikát és az elemző gondolkodást, javítja a koncentrálókészséget, segít a határozott és következetes érvelésben. Józanná és realistává tesz, segít kézben tartani a saját dolgainkat. Testileg az ónix élesíti a hallást, és segít a belső fül megbetegedésein. Javítja a szenzoros és motoros idegek működését, elősegítve ezáltal a látás gyengeség orvoslását és erősítve az immunrendszer fertőzésekkel szembeni ellenállóképességét. Alkalmazását illetően érdemes hosszabb időn át hordani, mivel csak lassanként bontakozik ki a hatása.

SZODALIT

A szodalit ásvány lehetőséget biztosít a lényünk elnyomott részeinek ítélkezésmentes tanulmányozására és újbóli elfogadására. Helyet teremt a szabadon és tudatosan választott élet szeretetének. Segít hűnek maradni önmagunkhoz. A szodalit világosan éreztetheti velünk önmagunkat, azaz kik is vagyunk valójában, és erős ellenszenvet vált ki mindazzal szemben, ami nem felel meg ennek az identitásnak. Segít a személyes fejlődésünket gátlóként azonosított tudattalan mechanizmusok és viselkedés minták elkerülésében. A szodalit oldja a bűntudatot. Fokozza a tudatosságot, segít rendet teremteni és szavakban vagy tettekben is kifejezni egyéni meggyőződésünket. A korlátozó elképzelésektől, dogmáktól, szabályoktól és törvényektől való elszakadásra sarkall, erősítve a szabadság iránti vágyat. A szodalit féldrágakővel testileg a torok, a gégefő és a hangszalagok panaszait gyógyíthatjuk. Csökkenti a vérnyomást, és szabályozza a szervezet folyadék felvételét. Láncként, függőként vagy marokkőként érdemes hosszabb időn át hordani valamilyen szodalitot.

TIGRISSZEM

„Védő” kő. Már az ősidők óta ismerték, használták, de inkább talizmánként, védő amulettként, mintsem gyógyítóként. A tigrisszem a megemésztés köve. Segítségével megérthetjük, mik azok a problémák, amelyek blokkot okoznak az életünkben. Támogat, hogy a nehéz helyzetben is pozitívnak, optimistának maradjunk. Segít a tervezésben, a továbbhaladásban, az álmaink megvalósításában. Erősíti az intuíciós képességeinket. A tigrisszem segít távolságot tartani a kívülről beözönlő benyomásoktól, mérsékelve így egyben a hangulatváltozások és a stresszhelyzetek általi befolyásolhatóságunkat is. Testi hatását tekintve a tigrisszem fájdalomcsillapító kristály, az energiaáramlást gátolja, ezáltal csökkenti az idegi eredetű fájdalmakat. Savakra érzékeny. Ne viseljük egy hétnél hosszabb ideig, mert tartós viselése esetén akadályozza az energiaáramlást a testben.

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
marokkő
Forma
szabálytalan
Cikkszám
gmzffcs
A vásárlás után járó pontérték
40 Ft