A Hónap Ásványa

A Hónap Ásványa a Gyöngybarlangban

Januárban a hónap ásványa a MOKAIT!

Ismerjük meg együtt az ásványok varázslatos világát! Minden hónap egy új ásvány felfedezésével és egy jelentős kedvezmény megszerzésének lehetőségével indul, amelyet csak hűséges hírlevél olvasóink élvezhetnek. Ne maradj le!

Gyöngybarlangunkban minden hónap első szerdája a hónap ásványáról szól. Hogy Te is jobban megismerhesd a csodálatos ásványok anyagát, hatását és különböző tulajdonságait, tartalmas blogcikkekkel készülünk Neked hónapról hónapra. Az aktuális hónap ásványáról lejjebb görgetve olvashatsz.

De hogy ne csak elméletben ismerd meg az ásványokat, hanem hatásait és szépségét személyesen is megtapasztalhasd, jelentős kedvezményt kínálunk számodra, hogy a vágyott ásványodhoz hozzájuthass.

Ezért minden hónap első szerdáján (a hónap ásványa akciónk keretein belül), ha feliratkoztál hírlevelünkre, küldünk Neked egy kuponkódot, amit azon a napon jelentős kedvezménnyel használhatsz fel, az adott hónap ásványa kategórián belül az összes termékre.

Ezt a kedvezményt csak hűséges hírlevél olvasóinknak biztosítjuk, így szeretnénk hálánkat kifejezni, hogy feliratkoztál és figyelemmel követed leveleinket. Ha Te még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, ezt most itt is megteheted, ha lejjebb görgetve kitöltöd az űrlapot!

 

Ezentúl minden hónapban írunk egy új blogcikket is a hónap ásványáról, itt elolvashatod őket:

Ezen az űrlapon tudsz feliratkozni híreinkre és persze a kedvezményekre, amiket minden hónap első szerdáján e-mailben fogunk elküldeni Neked! Sikeres regisztráció esetén egy visszaigazoló oldalt fogsz látni az űrlap helyén: 

Ha valamiért nem sikerülne a jelentkezésed ezen az oldalon, akkor kattints a lenti nagy képre, ahonnan közvetlenül elérheted az űrlapot!

Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem töltődik be az űrlap (csak üres fehér hátteret látsz fentebb), vagy az űrlap a kitöltés után "Feldolgozás..." állapotban ragad, vagy valamiért nem tudsz regisztrálni, (azaz nem töltődik be a visszaigazoló oldal az űrlap helyén), akkor kattints ide » vagy itt az oldal alján található nagy képre, így közvetlenül is elérheted a feliratkozási űrlapot: